top of page
IMG_1949.JPG

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van mensen (leiding, freelance, VB ...) en trachten telkens weer het beste van ons zelf te geven in onze activiteiten en festiviteiten.

We trachten jongeren tussen 6 en 17 jaar te bereiken met onze mega fantastische activiteiten. Deze gaan iedere zondagnamiddag door vanaf 14u tot 17u30 voor speelclub en rakwi's en voor de overige groepen tot 18u. Wij komen samen in onze chirolokalen in de Landjuwelenstraat 43 (naast het buurthuis). Maandelijks vind je het Slagske terug op onze website, waarin je alle activiteiten voor de komende maand kan terugvinden.

Onze Chiro is ingedeeld in 5 verschillende leeftijdsgroepen:

  • Speelclub: van 6 tot 9 jaar (1e tot 3e leerjaar)

  • Rakwi's: van 9 tot 12 jaar (4e tot 6e leerjaar)

  • Tito's: van 12 tot 14 jaar (1e en 2e middelbaar)

  • Keti's: van 14 tot 16 jaar (3e en 4e middelbaar)

  • Aspi's: van 16 tot 17 jaar (5e en 6e middelbaar)

Dit alles kost 30 euro per jaar als inschrijvingsgeld. Hiervoor is je kind voor een volledig werkjaar bij ons verzekerd. Wekelijks wordt ook een kleine bijdrage van 2 euro gevraagd voor de onkosten van onze activiteiten. Klinkt dit fantastische en wil je je kind laten kennis maken met onze Chiro? Dan betaal je uiteraard de eerste twee zondagen geen inschrijvingsgeld.
Wens je graag nog meer informatie over onze Chirogroep, aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@chirosintjozef.com , vul het volgende formulier in of neem rechtstreeks contact op met iemand van de leiding op een zondagnamiddag.

bottom of page