top of page

Schrijf je in bij Chiro Sint-Jozef Brugge!

Hier kun je je kind inschrijven in onze Chiro, let wel: de inschrijving is pas definitief als we ook de betaling van het inschrijvingsgeld (€30) hebben ontvangen! Dit kan door het geld op een zondag aan iemand van de leiding te betalen of door het over te schrijven naar CHIRO SINT-JOZEF BE32 7380 2336 5302 met vermelding van "inschrijving + naam van het kind".

Bedankt voor de inzending!

Privacyverklaring

Beknopte privacyverklaring Chiro Sint-Jozef

 

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Sint-Jozef, Landjuwelenstraat 43, 8000 Brugge, info@chirosintjozef.com. Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Onze algemene privacyverklaring vindt u hier.

Lid worden van Chiro  Sint-Jozef betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.

Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht .

bottom of page