Er is er eentje jarig...

22

22

Benjamin

Nienke

Tito

Keti

Schermafbeelding 2018-10-01 om 13.13.34.

​🥳🎂🎉

Kampsparen

Beste ouders

Deze zomer is het alweer zo ver, het kamp! We kijken er met de leiding alvast naar uit! Via dit bericht willen wij wel al wat meer informatie geven in verband met kampsparen, ook omdat er weer veel nieuwe gastjes zijn en dus ook veel ouders die nog niet helemaal weten wat dit nu precies inhoudt. 

 

Ons kamp kost €160/kind, maar zoals elk jaar bieden wij jullie ook de mogelijkheid om mee te doen aan het kampsparen. Hierdoor betaal je zo’n €10 minder voor het kamp.

Hoe werkt het? Dit jaar is het iets anders dan vorig jaar. We proberen nu de maandelijkse bedragen ze klein mogelijk te houden door elke 15de van de maand een bedrag van 30 euro/kind te vragen. We starten dit al volgende maand m.a.w. 15/02/2021. Dit is de eerste keer dat u een bedrag voor het kamp kunt storten op de Chirorekening, overschrijvingsgegevens zijn CHIRO JEUGD SINT JOZEF BE32 7380 2336 5302. Vermeldt hierbij de naam en de afdeling van je kind. Het kamp zelf moet volledig betaald zijn tegen 15 juni, ook voor degene die niet meedoen aan het kampsparen. Het is dus ook perfect mogelijk om het volledige bedrag in één keer te storten, die keuze laten we volledig vrij. 

 

In bovenstaande tabel zie je hoe het in zijn werk gaat. Voor het eerste kind betaal je zonder kampsparen €155, met kampsparen is dit dan €145. Voor het tweede kind is dit €10 goedkoper enzovoort… 

Elke maand wordt ook nog een herinnering gedeeld op onze facebookpagina om jullie aan de betaling te herinnering. Bij verdere vragen kunt u ons altijd contacteren op onze facebookpagina of onze financieel verantwoordelijke Lore telefonisch contacteren op het nummer + 32 471 28 02 95.

Heel veel coronagroetjes van de leiding!

Schermafbeelding 2021-02-05 om 15.14.31.

Activiteiten

HOERRRAAAA 🎉 nieuwe maatregelen betekenen dat onze deuren opnieuw mogen openen!

 

We hebben met de leiding een plan uitgewerkt waarbij ieder lid elke zondag een activiteit kan doen van twéé uur. We verdeelden de groepen in bubbels van 10 of minder waardoor alle leden aan bod komen. We beslisten hierbij ook, dat ieder lid (zowel jonger als ouder dan 12) vanaf nu VERPLICHT is om een mondmasker tijdens de activiteiten te dragen. Dit om de veiligheid te garanderen van zowel de leden als de leiding.

 

Het enige wat u als ouder of lid (indien uw dochter/zoon zelf facebook heeft) hoeft te doen, is de naam van uw zoon of dochter noteren in ons registratieplatform. Zo weten wij op voorhand wanneer en hoeveel gasten wij kunnen verwachten. U heeft telkens tijd tot de zaterdag voor de activiteit tot 24u om uw zoon of dochter te registreren. De zondag zelf nog registreren is helaas te laat voor ons.

Klik hier om te registreren.

 

DUS! Vul zo snel als mogelijk de link hierboven in zodat wij ons op een coronaproof manier kunnen voorbereiden op jullie komst!

 

Alvast tot zondag!

Groetjes van jullie leiding xoxo