Chiro Sint-Jozef
 
 
Wie zijn wij  
 


Wij zijn een team van mensen (leiding, freelance, VB. en oudercomité) en trachten telkens weer het beste van ons zelf te geven in onze activiteiten en festiviteiten.

We trachten jongeren tussen 6 en 17 jaar te bereiken met onze mega fantastische activiteiten. Deze gaan iedere zondagnamiddag door vanaf 14u00 tot 17u30 voor speelclub en rakwi's en voor de overige groepen tot 18u. Wij komen bijeen aan de chirolokalen Landjuwelenstraat nr. 43 naast het buurthuis. Maandelijks vind je het Slagske terug op onze website, waarin je alle activiteiten voor de komende maand kan terugvinden. Onze Chiro is ingedeeld in 5 verschillende leeftijdsgroepen.

Speelclub: van 6 tot 9 jaar (1e tot 3e leerjaar)
Rakwi's: van 9 tot 12 jaar (4e tot 6e leerjaar)
Tito's: van 12 tot 14 jaar (1e en 2e middelbaar)
Keti's: van 14 tot16 jaar (3e en 4e middelbaar)
Aspi's: van 16 tot 17 jaar (5e en 6e middelbaar)

Dit alles kost € 20,- per jaar als inschrijvingsgeld. Hiervoor is U kind voor een volledig werkjaar vezekerd bij ons. Wekelijks wordt ook een kleine bijdrage van € 1,00 gevraagd voor de onkosten van onze activiteiten. Wilt U uw kind laten kennis maken met de Chiro? Dan betaal je uiteraard de eerste keren geen inschrijvingsgeld.
Wens je graag nog meer informatie over onze Chirogroep, aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@chirosintjozef.com , vul het volgende formulier in of neem rechtstreeks contact op met iemand van de leiding op een of andere zondagnamiddag.

 
     
 
 
 
     
 
  Meer links  

 

 

 

 

 

Leiding  
Freelance
Volwassen begeleider